A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Мовна програма Future Perfect спільно з громадською організацією ENGin запускає проєкт ENGinGov для поліпшення розмовної англійської молодих публічних службовців

Опубліковано 14 березня 2024 року о 15:30


ENGinGov — спільний проєкт мовної програми Future Perfect та громадської організації ENGin. Він допоможе підвищити рівень англійської мови серед молодих публічних службовців через спілкування з англомовними співрозмовниками з різних держав світу.

Фокус на цій категорії зумовлений підтримкою молоді у сфері публічного адміністрування. Згідно з даними за 2023 рік, частка молоді становить приблизно 21% від загальної кількості держслужбовців. За результатами якісного дослідження «Запити та виклики на шляху опанування англійської мови серед українців 2023» саме публічні службовці вказали на цю потребу: розвиток розмовних навичок і можливість комунікувати з міжнародними інституціями, — а отже, не лише набувати міжнародного досвіду, а й ділитися українським.

Очікується, що завдяки програмі молоді публічні службовці:

  • спілкуватимуться англійською впевненіше;
  • набудуть досвіду комунікації з представниками різних держав і культур;
  • будуть мотивовані на продовження навчання та поліпшення мовних навичок.

У програмі ENGinGov можуть узяти участь молоді публічні службовці (18–35 років): 

  • державні службовці (міністерств, ЦОВВ та інших органів державної влади);
  • посадові особи місцевого самоврядування, зокрема й ті, хто виконує функції міжнародного співробітництва та управління інвестиціями.

Підпрограма ENGinGov передбачена на три місяці, щоб забезпечити відчутне підвищення рівня знань з англійської серед учасників.

Кількість учасників ENGinGov обмежена, тож встигніть зареєструватися. Більше деталей — за покликанням.

На противагу традиційному волонтерському досвіду ENGin, підпрограма ENGinGov має кілька відмінностей:

  • кожен волонтер взаємодіє з двома студентами одночасно замість одного;
  • програма пропонує добір матеріалів із великого каталогу освітнього контенту ENGin;
  • сеанси планують протягом певних вікон у вихідні, щоб розмістити учасників у різних часових поясах, забезпечуючи максимальну участь і залучення.

Довідково

Мовна програма Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки  USAID / UK Aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» та Фонду Східна Європа. Партнер проєкту — міжнародна технологічна компанія Mastercard.