A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт постанови КМУ «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 р. № 684»

Опубліковано 31 липня 2023 року о 13:55


Міністерство освіти і науки пропонує до громадського обговорення проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 р. № 684».

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія: учасники освітнього процесу, здобувачі освіти та заклади освіти.

Можливі наслідки реалізації проєкту акта для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: у зв’язку з прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 02.12.2021 № 1255 «Про затвердження Положення про програмно-апаратний комплекс «Автоматизований інформаційний комплекс освітнього менеджменту» виникла потреба у приведенні у відповідність інших актів законодавства до положень пункту 3, підпунктів 1 і 3 пункту 5. Відтак, підготовлено проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 р. № 684».

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту постанови Кабінету Міністрів України приймаються у довільній формі до 14 серпня 2023 року на електронну адресу: roksolana.shvadchak@mon.gov.ua.

Звіт за результатами громадського обговорення.