A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Міністерство освіти і науки спільно з ПРООН в Україні запустили Офіс підтримки відновлення

Опубліковано 01 вересня 2023 року о 13:00


Команда Міністерства освіти і науки України отримає суттєве підсилення в роботі над одним з пріоритетних для країни напрямів — відновлення та відбудова. Спільно з нашими партнерами UNDP Ukraine / ПРООН в Україні ми запускаємо Офіс підтримки відновлення / Recovery Support Office при МОН та запрошуємо долучатися на вакантні посади.

Сьогодні перед нами стоять виклики, пов’язані не лише з відбудовою зруйнованих чи пошкоджених закладів освіти, а насамперед із повною і системною модернізацією та трансформацією освітнього простору.

Такі зміни потребують розроблення єдиної концепції, яка буде використовуватися не лише під час реконструкції зруйнованих освітніх закладів, а й під час трансформації тих, що нині функціонують по всій території України. Для успішної реалізації цього проєкту МОН потребує створення єдиного стандарту, який дозволить якісно трансформувати заклади освіти, зробити їх зручними й доступними просторами для всіх категорій дітей і вчителів, привабливими інноваційними середовищами для навчання та розвитку.

Recovery Support Office буде забезпечувати підтримку процесу трансформації освітнього простору, зокрема через розроблення та впровадження Концепції нової школи, відповідно до якої відновлення і реконструкція пошкоджених та зруйнованих закладів освіти відбуватиметься за єдиним підходом з якісно новими стандартами, що враховуватимуть найкращий світовий досвід. Також команда надаватиме міністерству експертно-аналітичну підтримку в реалізації середньо- та довгострокових проєктів із реконструкції і відновлення зруйнованих та пошкоджених закладів освіти.

Відкриті вакансії в Офіс підтримки відновлення:

  1. Національний консультант з розробки Концепції нової школи - Бази даних, ключові проєкти відновлення та взаємодія із стейкхолдерами (опис вакансії )
  2. Національний консультант з розробки Концепції нової школи - Нормопроектування та юридичні аспекти (опис вакансії)
  3. Національний консультант з розробки Концепції нової школи - Принципи безпеки, безбар’єрності та інклюзивності (опис вакансії )

Запрошуємо до команди, що допоможе створити освітній простір майбутнього! Ваші резюме й додаткові матеріали надсилайте на пошту [email protected] до 14 вересня включно.