A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Державна науково-технічна бібліотека проводить опитування щодо використання баз даних EBSCO та Bentham Science

Опубліковано 22 лютого 2022 року о 14:26


Державна науково-технічна бібліотека України до 2 березня 2022 року проводить опитування науковців про досвід користування базами даних EBSCO та Bentham Science. З вересня до грудня 2021 року тестовий доступ до баз надавався працівникам закладів вищої освіти та наукових установ.

Протягом чотирьох місяців науковці могли користуватися:

  • платформою EBSCO (інтерактивна довідково-бібліографічна система, що допомагає дослідникам усіх напрямів знаходити потрібну інформацію);
  • електронними ресурсами видавництва Bentham Science, що спеціалізується на виданні наукової літератури в галузях фармакології та медицини, технічних і суспільних наук.

Опитування щодо використання баз можна пройти за посиланням. Анкетування дозволить визначити актуальність підключення ЗВО та наукових установ до цих електронних ресурсів, а також прийняти рішення щодо забезпечення українських учених доступом до наукової інформації у майбутньому.

Нагадаємо, у Державній науково-технічній бібліотеці України за підтримки МОН відбуласяпопередня презентація Національної електронної науково-інформаційної системи URIS.