A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

CRDF Global оголосив мікрогранти для підтримки вчених, техніків та інженерів у публікації їхніх наукових статей та участі у конференціях

Опубліковано 08 серпня 2023 року о 18:25


Представництво Фонду цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global) від імені Бюро Міжнародної безпеки та нерозповсюдження Офісу зменшення загроз Державного департаменту США (ISN/CTR) оголошує конкурс мікрогрантів для підтримки вчених, технічних спеціалістів та інженерів (ВТІІ) у публікації наукових статей у рецензованих міжнародних журналах.

Ця можливість сприятиме професійному розвитку та визнанню українських науковців, дозволить їм створити потужний список публікацій, що має вирішальне значення для кар'єрного зростання, розширення наукових кордонів, залучення до співпраці та інших професійних можливостей. Крім того, ця грантова підтримка сприяє інклюзивності, розширює можливості для публікацій, сприяє професійному росту, налагодженню міжнародної співпраці та сприяє загальному розвитку наукових знань у сфері CBRNE.

Докладніше за посиланням. 

Дедлайн подання документів: 25 серпня 2023 


А також CRDF Global оголосив грант на участь у конференціях для науковців, техніків та інженерів. 

Конкурс має обмежену кількість грантів на підтримку подорожей у розмірі до 1500 доларів США для успішних заявників. Осінні гранти 2023 року покривають видатки транспортування в період з 1 вересня 2023 року до 31 грудня 2023 року. Приймання заявок завершиться після отримання перших 50 заявок 1 вересня 2023 року.

Успішні заявки повинні мати чітко визначену мету, зокрема обґрунтування та переваги для просування заявника в наукових дослідженнях та/або кар'єрному розвитку. 

Щоб дізнатися більше про цю можливість, перейдіть за посиланням. 

Дедлайн подання документів: 1 вересня 2023 року.