A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

21 лютого стартує відбір кандидатів до складу сектору вищої освіти Науково-методичної ради МОН

Опубліковано 17 лютого 2022 року о 11:06


21 лютого 2022 року розпочинається відбір кандидатів до складу сектору вищої освіти Науково-методичної ради МОН, відповідний Наказ розміщено за посиланням.

Комісія має обрати 15 нових членів, які працюватимуть у складі ради 3 роки. Прийом документів триватиме до 12 березня 2022 року.

Взяти участь у конкурсі можуть представники держави, роботодавців і об’єднань, закладів вищої освіти всіх форм власності, наукових установ, Національної академії наук України та галузевих національних академій наук, професійних асоціацій, а також міжнародні експерти, які мають науковий ступінь у відповідній галузі або досвід фахової роботи не менше 10 років.

Претенденти подають заяву про участь у конкурсному відборі, резюме, мотиваційний лист і копії документів, що засвідчують наявність наукового ступеня або досвід роботи в галузі.

До складу сектору не можуть входити керівники та заступники керівників ЗВО (наукових установ), а від кожного закладу до складу зможе увійти лише один представник.

Документи приймаються за адресою: 03151, місто Київ, вул. Смілянська, 11, каб. 217, Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти», телефон (044) 241-11-34, Ковальчук Марина Валеріївна ([email protected]).

Обов’язковим є заповнення відповідної форми за посиланням.

Контактна особа: Дідусенко Світлана (044) 481-32-37 або [email protected].

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України схвалив проєкт Угоди про співробітництво в галузі освіти з Урядом Турецької Республіки.