Студенти та викладачі НУБіП безкоштовно пройдуть курс про безпеку харчових продуктів



Сьогодні, 4 червня 2018 року, для студентів та викладачів Національного університету біоресурсів і природокористування стартував двомісячний навчальний курс з безпеки харчової продукції. Проект реалізували у співпраці з Університетом штату Пенсильванія (США).
Розробкою курсу займалися американські фахові експерти. Разом із учасниками вони проводитимуть лабораторний аналіз харчових продуктів, вивчатимуть сучасні методи діагностики, досліджуватимуть вимоги до санітарної експертизи. Цикл лекцій і практичних занять проводитимуть закордонні викладачі, тож курс є повністю англомовним.
“Презентований курс надає виняткові можливості своїм слухачам. По-перше, студенти і викладачі підвищать свій професійний рівень. А по-друге, приєднаються до світової наукової спільноти, яка вивчає проблеми якості харчових продуктів”, - розповів ректор НУБіП Станіслав Ніколаєнко.
В межах проекту також планують оновити обладнання у лабораторіях факультету харчових технологій та безпеки продукції АПК. Крім того, набуті знання поширюватимуть серед українських фахівців.
Нагадаємо, що учні та студенти Волині взяли участь у конкурсі, щоб показати корисну та смачну альтернативу фаст-фуду