На Рівненщині відкрили навчально-практичний центр, де готуватимуть кухарів, кондитерів, офіціантів та барменів




На базі Рівненського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі відкрили навчально-практичний центр інноваційних харчових технологій. Тут готуватимуть учнів та дорослих за 4 професіями: кухар, кондитер, офіціант та бармен. Це вже 24-й навчально-практичний центр, який облаштували в закладах профосвіти області.
У НПЦ встановили обладнання, яке використовують у найкращих ресторанах. Це тістоміси, пекарські шафи, кондитерські аерографи, хоспер, су-від і навіть окрема коптильня. Крім того, для кожного учня створили окреме робоче місце та забезпечили його необхідним приладдям.
На базі лабораторії училища можуть пройти підвищення кваліфікації майстри з усієї України, адже в закладі готують кухарів 5-го розряду.
Нагадаємо, що учень дніпропетровського профтеху став призером онлайн-конкурсу Освітнього центру ВРУ.