Майстри виробничого навчання ПТО Дніпропетровщини

На базі Дніпродзержинського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів проведено курси підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання з професій «Кухар» з Дніпропетровської, Запорізької, Донецької та Кіровоградської областей.
Слухачі курсів ознайомилися з новітніми зразками сучасної техніки та посуду для ресторанного сервісу; сучасними технологіями приготування страв, технологічними вимогами до конструювання композицій кулінарної продукції, на практиці засвоїли основи карвінг-техніки, сирного сервісу, пройшли тестову перевірку знань з предметів професійно-теоретичного циклу.
По закінченню фахового модуля курсів, навчально-методичним центром ПТО у Дніпропетровській області, слухачам презентовано інноваційні підходи з підготовки кухарів у всіх ПТНЗ Дніпропетровщини.
Слухачі відмітили високий рівень фахової підготовки, матеріально-технічної бази Дніпродзержинського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, забезпечення курсів підвищення кваліфікації та належний рівень організації і проведення навчання.
За інформацією департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА