• Людям з вадами зору
  • A-
    A+
  • English

Багінська Алевтина Тадеушівна –лауреатка конкурсу

Багінська Алевтина Тадеушівна,

лауреатка (ІІІ місце) всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021», 

директорка, учителька історії Загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів «Гімназія № 34 «Либідь»  ім. Віктора Максименка» 

Подільського району м. Києва

Освіта: Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова, 1997 рік; Національний університет біоресурів та природокористування України, 2011 рік.

Педагогічний стаж: 24 роки.

 Педагогічне кредо: «Не будь ідеальним – будь індивідуальним!».

Своїм найбільшим досягненням Алевтина Багінська вважає непохитну любов до своєї професії, можливість працювати, розвиватися та зростати разом зі своїми вихованцями та колегами, має непоборне бажання бути безпосередньо дотичною до змін, які відбуваються в освіті.

Починаючи з 2017 року у закладі освіти за ініціативою та під керівництвом Алевтини Тадеушівни для подальшого розвитку і формування позитивного іміджу гімназії здійснюється розбудова та удосконалення внутрішньої системи забезпечення якості освіти, впроваджено системи допрофільного та мультипрофільного навчання, розроблено та удосконалюється методичний модуль «Від вчителя-автора до авторського колективу», спрямованого на розробку та адаптацію авторських програм, авторських підручників в умовах академічної свободи вчителя. Активно використовуються та впроваджуються в освітній процес нові форми здоров’язбережувальних, соціальних, комунікативних технологій, проблемно-практичного навчання, елементів універсальної та STEAM-освіти, запроваджено систему роботи Школи повного дня. Створено і реалізуються внутрішньогімназійні проєкти «Комфортний простір для учнів», «Сучасний кабінет вчителя», «Експериментальні лабораторії хімії, фізики, біології», «STEАМ-бокс», впроваджується система педагогічної інтернатури «Школа менторства».

У закладі освіти на високому рівні організовано дистанційне навчання з максимальним використанням існуючих технологій, обладнаних приміщень для проведення дистанційних уроків та корпоративних комунікацій за рахунок створення власного домену та корпоративної пошти.

За період з 2017 по 2021 роки Багінська А. Т. стала співавторкою та організаторкою Фестивалю Партнерства «Освітній Хакатон 2017-2020», є ініціаторкою та упорядницею авторських програм: «Модульне навчання з фізичної культури для учнів 8-11 класів», білінгвальних курсів «Інформатика англійською. 6 клас», «Нова історія в особах англійською. 8 клас», «Українська література англійською. 9 клас». Є автором унікального проєкту «ПЕРЕРВУ ГАДЖЕТАМ!» зі створення нового освітнього середовища для учнів початкової, середньої та старшої школи, який став переможцем Гранту міського голови у номінації «Заклад з ідеєю» та отримав 50 000 грн. на реалізацію цієї ідеї.

Алевтина Багінська вірить в те, що успіх приходить до того, хто його не лише прагне, але й наполегливо до нього рухається крізь призму системного навчання, самоосвіти та  самовдосконалення!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux