• A-
    A+

ІІ Всеукраїнський етнофестиваль кулінарного мистецтва: у майсерності змагалися студенти коледжів

Опубліковано 18 листопада 2016 року о 17:15
ІІ Всеукраїнський етнофестиваль кулінарного мистецтва: у майсерності змагалися студенти коледжів
Автор фото – пресслужба Міністерства освіти і науки України

18 листопада 2016 року у Коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки пройшов ІІ Всеукраїнський етнофестиваль кулін??рного мистецтва.

Метою його проведення є підвищення професійної майстерності та формування фахової творчої активності студентів, відродження давніх традицій української кухні, розвиток кулінарного мистецтва, сприяння творчому та інтелектуальному становленню молоді, вихованню патріотизму.

Команди-учасниці Етнофестивалю показали свою майстерність у сервіруванні столу на козацьку тематику, приготуванні козацьких страв: кулешу, закусок із сала, тощо.

Переможцями стали:

у номінації «Найсмачніший куліш» – Черкаський комерційний технікум;

у номінації «Знання тонкощів приготування закусок із сала» – Луцький кооперативний коледж ЛТЕУ;

у номінації «Вміле поєднання гостинності та етнотрадицій» – ДПТУ «Луцьке вище професійне училище»;

у номінації «Найкращий тематичний стіл» – Коледж технологій, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux