Чернівецька команда закладів профосвіти презентувала особливості святкування Різдва в Україні в межах проєкту Erasmus+



Представники чернівецьких закладів професійно-технічної освіти взяли участь у проєкті програми ЄС Erasmus + “Christmas in Europe 2018” (Різдво у Європі). Загалом до нього долучилися заклади освіти із 18 європейських країн.
У межах проєкту українська делегація мала можливість ознайомитись із організацією банкетів та фуршетів, відвідати майстер-класи шеф-кухарів Європи та обмінятися досвідом із командами-учасницями. Програма заходів передбачала спільну єврокулінарію на професійних локаціях, різдвяні перфоманси, благодійні акції, а також фуршет, які готували делегації.
Команда Чернівецької області пригощала гостей заходу та місцевих жителів українськими стравами, та демонстрували колоритний одяг.
Цьогоріч заходи відбувалися на базі Вищої школи готельєрства і туризму Саррія Сант Ігнасі у Барселоні (Іспанія).
Долучитися до заходу учні та педагоги училища змогли завдяки Угоді про співпрацю у сфері освітньої діяльності між міжнародною асоціацією шкіл ресторанного бізнесу, готельєрства і туризму АЕНТ (Брюссель) та НМЦ ПТО у Чернівецькій області.
Нагадаємо, що у Житомирі відкрили навчально-практичний центр для слюсарів.