• Людям з вадами зору
  • A-
    A+
  • English

Аспірантка київського вишу здобула “золото” на Всесвітній кулінарній олімпіаді в Німеччині

Опубліковано 19 лютого 2020 року о 16:10
Автор фото – пресслужба Міністерства освіти і науки України

Аспірантка Київського національного торговельно-економічного університету Лариса Рибчук здобула перше місце в номінації арт-класу “Квіти з цукру” на Всесвітній кулінарній олімпіаді. Змагання відбулися у місті Штутгарт (Німеччина).

Учасниками олімпіади стали майже 2 тис кухарів і кондитерів із 52 країн світу. Лариса Рибчук виготовила букет квітів із цукру, кондитерської мастики та інших продуктів. Наставником та ідейним натхненником української учасниці стала майстер Марія Шрамко.

Попередньо Лариса вже здобувала золоту нагороду Всесвітньої кулінарної олімпіади у 2016 році. Тоді вона виборола першість у номінації арт-класу з кондитерського мистецтва.

Нагадаємо, що ХНЕУ розпочав конкурс із підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання серед школярів.



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux