6 лютого перший заступник Міністра Павло Хобзей візьме участь у прес-конференції щодо змін харчування у закладах освіти
6 лютого 2019 року за участю першого заступника Міністра освіти і науки Павла Хобзея відбудеться прес-конференція, присвячена проміжним підсумкам проекту «Нове шкільне харчування».
Учасникам, зокрема, презентують «Збірник рецептів страв для харчування дітей шкільного віку в навчальних та оздоровчих закладах». Він налічує понад 100 рецептів, які зможуть використати у шкільних їдальнях.
Початок: о 10:00
Місце проведення: м. Київ, бульвар І. Шамо, 5 (НВК № 141)
Акредитація: на ел. пошту [email protected] або за номером +380962939939
Учасниками прес-конференції також стануть:
- Євген Клопотенко - кулінарний експерт, автор Збірника;
- Владислав Збанацький – заступник генерального директора ДУ «Центр громадського здоров'я МОЗ України»;
- Ярослава Джонсон – президент та головний виконавчий директор Western NIS Enterprise Fund (WNISEF);
- Ірина Озимок – керівник програми місцевого економічного розвитку WNISEF.
Довідково: Проект “Нове шкільне харчування” спрямований на зміни культури харчування у школах України. Автором проекту та збірника рецептів є кулінарний експерт Євген Клопотенко. У грудні 2018 року Держслужба з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів надала Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, дозволивши впроваджувати програму серед закладів освіти.