A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Обладнання для харчоблоків



Методичні рекомендації щодо облаштування харчоблоків у закладах загальної середньої освіти (Як правильно облаштувати харчоблок у закладі освіти?)


Технологічне обладнання для шкільних харчоблоків 

(потужністю до 400, 400-600, 800-1020 учнів)

 Опис
Кількість до 400 учнів
Кількість на 400-600 учнів
Кількість на 800-1200 учнів
Піч пароконвекційна на 10-12 рівнів (на 10-12 гастроємностей) бойлерного типу

1

 1

1

Піч пароконвекційна на 6 рівнів бойлерного типу.

-

-

1

Очисні таблетки для камери пароконвектомату

100шт.

100шт.

200шт.

Таблетки Care-Tab для очищення бойлеру пароконвектоматів бойлерного типу

150шт.

150шт

300шт.

Решітка з іржостійкої сталі.

6

6

10

Контейнер з гранітною емаллю

6

6

10

Перфорована ємкість із нержавіючої сталі

6

6

10

Противінь для смаження та випікання з антипригарним покриттям

10

10

10

Форма Multibaker з антипригарним покриттям

10

10

10

Шпилька із нержавіючої сталі  під гастроємності на 18 рівнів, однорядна.

2

2

3

Мультифункціональний апарат для варіння, смаження, тушкування, приготування у фритюрі, у вакуумі, низькотемпературного приготування.

1

1

1

Гастроємкість з нержавіючої сталі. h200. Температурний режим: -20°C – 300°C

6

8

 10

Гастроємкість  з нержавіючої сталі. h65 Температурний режим: -20°C – 300°C

-

12

 15

Гастроємкість з нержавіючої сталі. h100  Температурний режим: -20°C – 300°C

-

12

 15

Гастроємкість з нержавіючої сталі. h150  Температурний режим: -20°C – 300°C

-

8

 10

Підставка із нержавіючої сталі для мультифункціонального апарату з двома тиглями по 25 л.

-

1

1

Аксесуари у базовій комплектації для мультифункціонального апарату з двома тиглями по 25 л. Включає:
  • Кронштейн для автоматичного підйомно-опускного пристрою, 2 шт.
  • Кошик для рису та макароних виробів, 1 шт.
  • Сито, 1 шт.
  • Кошик для готування у фритюрі, 1 шт
  • Шпатель, 1 шт
  • Решітка на дно контейнера, 2 шт

-

1

1

Візок для зручного та безпечного виймання продуктів, які готуються, та їх транспортування у контейнерах

-

1

1

Холодильна шафа, однодверна, з нержавіючої сталі, з регульованими по висоті полицями. Динамічний тип охолодження. Тип агрегату: моноблочний. Автоматичне відтаювання. Холодоагент R134-a. Робоча температура: +0°C – +8°C .

4

4

2

Холодильна шафа, дводверна,  з нержавіючої сталі.
Полиці регулюються по висоті. Динамічний тип охолодження. Тип агрегату: моноблочний. Автоматичне відтаювання. Холодоагент R134-a
Робоча температура: +0°C – +8°C

-

-

2

Морозильна шафа призначена для охолодження та зберігання продуктів. Моноблочна система. Холодоагент R404a. Робоча температура: -15°C – -22°C .

1

1

1

Посудомийна машина купольного типу. Сталь. Регульований термостат.

1

1

2

Котломиюча посудомийна машина

-

-

1

Миючий засіб. Рідкий високо лужний активний хлорний універсальний миючий засіб призначений для професійних посудомийних машин

25л

 25л

 75л

Ополіскуючий засіб. Нейтральний.

10л

10л

30л

Універсальний кошик для посудомийної машини

4

4

6

Ваги кухонні .Платформа з нержавіючої сталі.

2

4

4

Платформа з нержавіючої сталі . Максимальна вага зважування: 150 кг

2

2

2

Тістоміс спіральний з нерухомою верхньою частиною. Спіраль, решітка, відсікач тіста та чаша з нержавіючої сталі. Об’єм чаші 22 л.

1

1

 1

Картоплечистка для очищення картоплі та моркви. Стійка, абразивний диск, корзина для центрифуги, ємність з нержавіючої сталі. Максимальна загрузка 10 кг.

1

 1

 1

М’ясорубка електрична. Споживана потужність 750 Вт.

1

1

1

Марміт з нержавіючої сталі.

5

5

5

Кришка для марміта

5

5

5

Візок сервірувальний з хромонікелевої сталі. Максимальне навантаження: 90 кг

2

 2

 2

Марміт для перших страв. Знімна чаша з нержавіючої сталі. Температурний режим: 30°C – 95°C. Споживана потужність 400 Вт.

2

2

2

Овочерізка електрична. Споживана потужність 550 Вт. Тип моторного блоку: асинхронний.

1

1

1

Комплект з 7 дисків-слайсерів для овочерізки

1

1

1

Набір для картопляного пюре для встановлення на овочерізку.

1

1

1

Підставка під пароконвектомата з направляючими

1

1

2

Стіл з нержавіючої сталі з ванною мийною.

1

1

1

Стіл  з нержавіючої сталі з бортом та отвором для збору відходів

1

1

1

Стіл  з нержавіючої сталі з бортом та двома полицями.

5

5

5

Ванна мийна з нержавіючої сталі подвійна.

2

2

2

Стелаж з нержавіючої сталі 4-охрівневий.

2

2

3

Стелаж з нержавіючої сталі 3-рівневий.

3

3

4