A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

«ЗНО в магістратуру»: оприлюднено правильні відповіді ЄВІ з іноземної мови

Опубліковано 11 липня 2018 року о 19:24

Оприлюднено правильні відповіді та завдання єдиного вступного іспиту з іноземної мови – їх можна переглянути на сайті Українського центру  оцінювання якості освіти. ЄВІ пройшов сьогодні, 11 липня 2018 року, по всій Україні.

Іспит проводився за технологією ЗНО та передбачав виконання екзаменаційної роботи з англійської, або німецької, або французької, або іспанської мови. Його складали вступники в магістратуру за спеціальностями «Право», «Міжнародне право» та за спеціальностями галузей знань «Гуманітарні науки» (крім спеціальності «Філологія»), «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Право», «Сфера обслуговування», «Міжнародні відносини».

Результати тестування будуть розміщені на інформаційних сторінках вступників «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» не пізніше 14 календарних днів із

дня їх проведення.

Зареєстровані учасники, які не змогли взяти участь в основній сесії ЄВІ через поважні причини, можуть зареєструватися на додаткову сесію. Для цього необхідно протягом трьох робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, на території якого особа мала проходити тестування, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та заяву.

Нагадуємо, раніше на сайті МОН опубліковано ТОП-6 вишів, в яких зареєструвалися вступники на «ЗНО в магістратуру»