A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

ЗНО-2018: для тестів з 7 предметів визначено поріг “склав/ не склав”

Опубліковано 14 червня 2018 року о 18:08

Визначено пороговий бал «склав/не склав» для тестів ЗНО з української мови і літератури, математики, біології, а також іноземних мов - англійської, німецької, французької та іспанської. Відповідне рішення прийняли члени експертної комісії при УЦОЯО сьогодні, 14 червня 2018 року, під час засідання у залі Колегії МОН.

За результатами обговорень комісія визначила такі порогові бали:

  • українська мова і література - 23 тестові бали;
  • математика –10 тестових балів;
  • біологія – 22 тестові бали;
  • англійська, німецька, французька та іспанська мови – 19 тестових балів

Від загальної кількості осіб, які брали участь у тестуванні з кожного предмету, поріг “склав/не склав” подолали: з української мови і літератури 86 % вступників; з математики 81 %; з біології 92 %; з англійської мови 87 %; з німецької 82 %; з французької 86 %; з іспанської 88 %.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з цих предметів будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників 15 червня 2018 року. Цього ж дня у розділі “Керівникам навчальних закладів”  розмістять відомості результатів державної підсумкової атестації, проведеної у формі ЗНО.

Важливо, що цьогоріч учасники тестування зможуть ознайомитися зі скан-копіями своїх бланків відповідей. Вони будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників 16 червня.

Нагадаємо, що на сайті МОН розміщено ТОП-6 вишів, де зареєструвалися вступники в магістратуру, які складатимуть тестування за технологією ЗНО