A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Збірна ХНУ ім. Каразіна перемогла на Чемпіонаті України з футзалу серед вишів

Опубліковано 10 травня 2018 року о 17:37

Команда Харківського національного університету ім. В. Каразіна перемогла на Чемпіонаті України з футзалу серед закладів вищої освіти. До складу вишівської команди увійшли 18 студентів.

Загалом у фіналі змагань взяли участь команди 4 вишів. Окрім представників ХНУ до півфіналу змагань увійшли команди Сумського державного університету, НУ “Львівська політехніка” та Івано-Франківського коледжу фізичного виховання. За перемогу в фіналі харківські студенти змагалися з сумською командою, яка посіла друге місце Чемпіонату. За результатом гри третє місце вибороли львів'яни.

“Матч виявився дуже яскравим та динамічним. Впевнений, що в майбутньому такі вправні і талановиті гравці будуть представляти нашу державу на міжнародній спортивній арені”, - зазначив під час нагородження призерів голова Комітету з фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України Вадим Стеценко.

Окрім командного заліку серед учасників визначили кращих гравців:

  • найкращий воротар Ярослав Морикишка (Львівська політехніка);
  • найкращий бомбардир Данило Абакшин (ХНУ ім. В. Каразіна);
  • найкращий гравець Максим Панасенко (ХНУ ім. В. Каразіна).

Нагадаємо, що українські спортсмени-школярі посіли перше місце у медальному заліку на Всесвітній літній Гімназіаді у Марокко