A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Завтра відбудеться додаткова сесія ЄФВВ для вступу до магістратури

Опубліковано 13 липня 2021 року о 18:00


Завтра, 14 липня 2021 року, відбудеться додаткова сесія єдиного фахового вступного випробування на навчання для здобуття ступеня магістра. ЄФВВ складають вступники на спеціальності «Право» і «Міжнародне право». 

Тестування розпочнеться о 10:00. Допуск учасників до пунктів тестування триватиме з 09:15 до 09:50.

Вхід до пунктів проведення тестування відбуватиметься за наявності таких документів:

  • оригінал екзаменаційного листка;
  • оригінал документа, що посвідчує особу (серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку);
  • запрошення-перепустка.

У разі відсутності екзаменаційного листка та/або документа, назва, серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку, вступника не буде допущено до пункту тестування.

Запрошення-перепустки з адресами пунктів тестування додаткової сесії розміщено в «Кабінеті учасника ЄФВВ/ЄВІ». Доступ до кабінету здійснюється за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, зазначеним у ньому.

Із собою варто мати 2–3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору та пляшечку з питною водою без етикетки, засоби індивідуального захисту, які вступник зможе покласти на свій робочий стіл і за потреби скористатися.

Протягом часу, відведеного на складання тесту, вступники не повинні мати при собі жодних засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Тестові зошити з блоків «Право» та тесту загальних навчальних правничих компетентностей («ТЗНПК») і правильні відповіді буде розміщено в розділі «Вступні до магістратури. Матеріали ЄВІ/ЄФВВ».

Нагадаємо, у кабінетах учасників розміщено результати ЄФВВ.