A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Завершився дводенний захід Sсience&Business StartupBootcamp

Опубліковано 01 листопада 2021 року о 08:14


Учора, 31 жовтня 2021 року, завершився Sсience&Business StartupBootcamp для науковців, стартапів і підприємців у галузі наукоємних інновацій та технологій.

Зокрема, учасники змогли відвідати воркшопи в режимі реального часу від провідних експертів зі значним досвідом у сфері інноваційної та інвестиційної діяльності стартапів, обговорити свої ідеї з провідними партнерами заходу, його учасниками та експертами, взяти участь у Q&A-сесії, під час якої команди ставили актуальні для них запитання.

На завершення учасники спробували себе у пітчах. В межах тренінгу відібрані команди стали учасниками професійного менторства від галузевих експертів зі значним досвідом зі світу стартапів та бізнесу і зможуть взяти участь у демо-днях для презентації своїх проєктів провідним компаніям з метою подальшої колаборації.

Зазначимо, Sсience&Business StartupBootcamp – це щоквартальний захід, який запроваджено Міністерством освіти і науки України у партнерстві з Фондом розвитку інновацій (Український фонд стартапів) та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка для поєднання наукового та інноваційного потенціалу науковців, стартаперів, компаній, експертів, інвесторів, медіа для пошуку інноваційних рішень, підвищення обізнаності з питань бізнесу, маркетингу, продажів, інвестицій та інновацій, промоції вебплатформи «Наука і бізнес» для взаємодії суб’єктів інноваційного процесу.

Нагадаємо, у межах дводенного заходу Sсience&Business StartupBootcamp презентовано вебплатформу «Наука і бізнес».