A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Затверджено персональний склад Міжвідомчої ради з координації фундаментальних і прикладних досліджень в Україні

Опубліковано 03 лютого 2023 року о 13:05


30 січня 2023 року спільним наказом Міністерства освіти і науки України та Національної академії наук України № 94/61 затверджено персональний склад Міжвідомчої ради з координації фундаментальних і прикладних досліджень в Україні.

Відповідно до статті 17 Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність» для сприяння розвитку фундаментальних досліджень та ефективного використання їхніх результатів у прикладних дослідженнях і науково-технічних розробках за пріоритетними напрямами розвитку науки і техніки при НАН України діє Міжвідомча рада з координації фундаментальних і прикладних досліджень в Україні, що утворюється НАН України спільно з Міністерством освіти і науки України та національними галузевими академіями наук.

Постановою Кабінету Міністрів України від 4 липня 2018 р. № 526 «Питання Міжвідомчої ради з координації фундаментальних і прикладних досліджень в Україні» затверджено Положення про Раду та її склад (за посадами). Організаційне, інформаційне, матеріально-технічне забезпечення діяльності Ради покладено на НАН України.