A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Заступниця Міністра Віра Рогова оглянула стан готовності закладів освіти Рівненщини до нового навчального року

Опубліковано 04 серпня 2022 року о 17:40


Сьогодні, 4 серпня 2022 року, заступниця Міністра Віра Рогова перебуває з робочим візитом у Рівненській області.

Віра Рогова відвідала в Рівному, Острозі та Здолбунові заклади освіти всіх типів: від садочків до університетів. Головними питаннями, що обговорювалися з керівниками та колективами закладів, були формати навчання, підготовка до нового навчального року, залучення дітей із числа внутрішньо переміщених осіб до місцевих закладів дошкільної та загальної середньої освіти, а найактуальніше – створення безпечних умов для всіх учасників освітнього процесу.

У закладах заступниця Міністра оглянула захисні споруди та оснащення, а також відзначила відповідальне ставлення до цього питання.

Органами місцевого самоврядування наразі проводиться робота щодо створення безпечних умов для перебування вихованців, здобувачів освіти та працівників із метою відновлення роботи в очному режимі.

Крім того, у межах робочої поїздки Віра Рогова обговорила з першим заступником голови Рівненської ОВА Сергієм Подоліним, директором департаменту освіти і науки, начальником профільного управління міста Рівне та керівниками закладів освіти готовність закладів до навчання в безпечних умовах, перебіг вступної кампанії, кадрові питання та результати проведеного опитування батьків про бажаний режим освітнього процесу.

Нагадаємо, заступник Міністра Олександр Костюченко відвідав із робочим візитом заклади освіти Хмельниччини.