A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Запрошуємо до обговорення Антикорупційної програми Міністерства освіти і науки України на 2018 рік

Опубліковано 06 квітня 2018 року о 15:54

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з урахуванням Порядку підготовки, подання антикорупційних програм на погодження до Національного агентства з питань запобігання корупції та здійснення їх погодження, затвердженого рішенням Національного агентства від 08 грудня 2017 року  № 1379, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 січня 2018 року за № 87/31539, з метою проведення публічного громадського обговорення              12 квітня 2018 року о 10.00 відбудуться громадські слухання щодо Антикорупційної програми Міністерства освіти і науки України на 2018 рік.

Організатором заходу є Міністерство освіти і науки України.

Запрошуємо представників громадських організацій, закладів освіти та наукових установ, громадських експертів та інших заінтересованих осіб до  обговорення Антикорупційної програми Міністерства освіти і науки України на 2018 рік, спрямованої  забезпечення дотримання вимог антикорупційного законодавства; визначення корупціогенних ризиків та зменшення їхнього впливу на діяльність МОН; створення ефективних механізмів запобігання корупції, конфлікту інтересів, порушенню етичних стандартів поведінки; зниження рівня корупційних ризиків у роботі МОН, закладах освіти, підприємствах, установах та організаціях, які надають послуги у сфері освіти або провадять іншу діяльність, що належать до сфери управління МОН.

З проектом Антикорупційної програми Міністерства освіти і науки України на 2018 рік можна ознайомитись за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/news/dlya-gromadskogo-obgovorennya-proponuyetsya-proekt-antikorupcijnoyi-programi-ministerstva-osviti-i-nauki-ukrayini-na-2018-rik.

Письмові пропозиції та зауваження просимо надсилати до 12 квітня 2018 року на електронну адресу [email protected] або на адресу Міністерства освіти і науки України.

Результати публічного громадського обговорення у виді громадських слухань будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Міністерства освіти і науки України протягом 5 робочих днів з дня проведення обговорення.

Місце проведення заходу: м. Київ, проспект Перемоги, 10, Міністерство освіти і науки України, зала засідань колегії. При собі потрібно мати документ, що засвідчує особу.

Контактна особа: Чешко Анастасія Олегівна, головний спеціаліст сектору з питань запобігання та виявлення корупції департаменту правового забезпечення МОН, тел: (044) 481-32-05, e-mail: [email protected].


Звіт за результатами громадського обговорення