A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Запрацювала Координаційна рада з розвитку цифрової економіки

Опубліковано 06 липня 2018 року о 10:00

5 липня 2018 року відбулося установче засідання Координаційної ради з розвитку цифрової економіки та суспільства. До її складу увійшли представники МОН, інших ЦОВВів, громадськості, бізнесу та наукових установ. До засідань також залучатимуться експерти – представники вишів та наукової спільноти.

Засідання пройшло під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва.

Рада є консультаційно-дорадчим органом. Її основне завдання – координувати спільні дії влади, бізнесу та громадськості для реалізації Концепції та Плану дій розвитку цифрової економіки та суспільства України на 2018-2020 роки.

У межах цієї Концепції передбачені важливі інфраструктурні проекти цифрових перетворень. Зокрема, законодавчі ініціативи, цифрова інфраструктура, цифрова освіта та наука, індустрія 4.0.

Передбачається, що Координаційна рада підготує пропозиції щодо створення умов для ефективного розвитку і використання науково-технічного потенціалу України в сфері розвитку цифрової інфраструктури.

Очікується, що Координаційна рада збиратиметься двічі на місяць.