A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Заклади фахової передвищої та вищої освіти завершують процес тимчасового переміщення до безпечних регіонів України

Опубліковано 17 травня 2022 року о 10:15


Заклади фахової передвищої та вищої освіти тимчасово переміщуються з південно-східних регіонів України задля збереження життя та здоров’я громадян України у зв’язку з тривалою широкомасштабною збройною агресією рф.

«Наша головна мета – створення безпечного освітнього середовища для організації здобуття освіти в умовах воєнного стану. Вдячний керівникам закладів вищої освіти, які в найкоротші терміни доклали максимум зусиль, аби здобувачі освіти та колективи продовжували освітній процес у більш безпечних місцях», – зазначив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Процес тимчасового переміщення закладів фахової передвищої та вищої освіти з Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей наразі завершено для закладів вищої освіти державної форми власності, що належать до сфери управління МОН, Міністерства охорони здоров’я та Міністерства культури та інформаційної політики України.

Інформація про тимчасово переміщені ЗВО, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України, доступна за посиланням.

Також продовжується переміщення відокремлених структурних підрозділів закладів фахової передвищої та вищої освіти, зокрема й приватної форми власності.

Нагадаємо, затверджено календарний план організації та проведення НМТ у 2022 році.