A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Захист від кібератак, маркетингові технології та управління фінансами: викладачі ХНЕУ проведуть для школярів безкоштовні майстер-класи

Опубліковано 16 січня 2019 року о 16:11

20 майстер-класів та тренінгів проведуть викладачі Харківського національного економічного університету ім. С. Кузнеця у межах проекту “Зимові школи”. Вони зацікавлять школярів, які хочуть більше дізнатися про сучасні технології, секрети успішних рекламних кампаній та фінансову грамотність.

Під час тренінгів учасники дізнаються про актуальні події у обраній темі. Далі їм запропонують практичні завдання - квести, вікторини та ігри. Усі вони будуть орієнтовані на розвиток креативного та критичного мислення, логіки, ерудованості тощо.

Так, на уроці щодо кібербезпеки досвідчені фахівці розкажуть, що таке блокчейн і як цей механізм допомагає захистити дані. Під час тренінгу з маркетингу учасники дізнаються, як створити слоган або логотип, чому ці інструменти важливі у рекламних акціях і як перетворити ідею у трендовий продукт.

Серед іншого, учням проведуть екскурсію вишем та розкажуть про спеціальності, які можна там здобути.

Організаторами майстер-класів є профільні кафедри ХНЕУ ім. С. Кузнеця.

Участь у заходах безкоштовна, однак учасники мають попередньо зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/forms/hYMe0NyqKfSDJpGi2

Нагадаємо, що у ЗНУ проведуть безкоштовні тренінги з 8 предметів зовнішнього незалежного оцінювання.