A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Як успішно пройти співбесіду та отримати вакансію: у ВНТУ провели Ярмарок кар'єри-2018 за участі майже 25 компаній

Опубліковано 18 квітня 2018 року о 18:27

Близько 25 компаній Вінниці запропонували роботу та стажування студентам в межах Ярмарку кар'єри-2018 у Вінницькому національному технічному університеті. Для них також організували навчальні тренінги та пробні співбесіди. Захід провели 17 квітня 2018 року на базі вишу.

Серед гостей зустрічі - фахівці з підбору персоналу, управлінці та бізнесмени. Вони розказали про принципи підбору працівників, досвід проведення телефонних та скайп інтерв'ю. Крім того, студенти дізналися про практику проведення співбесід англійською або вирішення тестів під час спілкування з роботодавцем. Найініціативніших студентів запросили на презентацію компаній, які їх зацікавили.

У заході також взяли участь студенти та колишні випускники вишу, які вже знайшли роботу завдяки попереднім Ярмаркам.

«Позаторік я почав шукати роботу в сфері ІТ, але не маючи досвіду роботи в цій галузі часто отримував відмову від роботодавців. Пошук вакансій на тематичних порталах, виконання однотипних тестових завдань та безліч співбесід забирали багато сил. Але завдяки Ярмарку кар’єри-2016 я знайшов компанію, яка дала мені шанс проявити себе як розробника програмного забезпечення. Нині маю майже 2 роки професійного досвіду з розробки крутих ІТ-проектів”, - розповів студент ВНТУ Богдан Примаковський.

Організатори кажуть, що захід такого формату вони влаштовують вже вдев'яте. Цьогоріч для активнішої взаємодії з учасниками вони провели розіграш символічних призів.

Нагадаємо, що школярі Києва вивчатимуть англійську за новітнім форматом.