A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Як управляти європейським проектом - у СНУ продовжується набір учасників на модуль програми Erasmus+

Опубліковано 18 березня 2019 року о 16:06

У Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки триває набір учасників на навчальний курс “Управління проектами ЄС”. Пропозиція зацікавить студентів, молодих вчених, а також працівників державних, громадських та політичних інституцій, що хочуть більше дізнатися про європейські студії.

Лекторами модулю стануть фахівці-практики з України, Польщі та Туреччини, які мають багаторічний досвід проектної роботи. У межах курсу вони розкажуть про існуючі цикли управління проектом, правила, процедури та зобов’язання, що можуть брати на себе виконавці. Крім того, вони пояснять, чому важливо докладно описувати прогноз результатів проекту та як відстежувати їх.

Спікери також приділять увагу фінансовому плануванню проектів - як формувати бюджет, готувати фінансові та описові звіти, прописувати фінансування з різних джерел тощо.

Аплікаційна форма та докладна інформація про модуль є за посиланням: http://inter-dep.eenu.edu.ua/jean-monnet-module-eu-project-management/.

Подати заявку можна до 31 березня 2019 року.

Довідково.

2016 року викладачі СНУ ім. Лесі Українки отримали понад 32 тис євро за програмою Erasmus+ на реалізацію модуля Жан Моне “Управління проектами ЄС”. Він містить курс лекційних та практичних занять, під час яких спікери розповідають про особливості участі у європейських проектах. Упродовж попередніх років слухачами модуля стали майже 200 учасників. Вони покращили свої професійні навички та підвищили обізнаність про Євросоюз.

Нагадаємо, що у ХПІ стартував педагогічний експеримент, який має підвищити якість інженерної освіти у виші.