A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Як спланувати та втілити бізнес-проект: для викладачів та студентів ХНЕУ провели тренінг щодо підприємництва

Опубліковано 19 березня 2018 року о 16:34

57 студентів та 14 викладачів Харківського національного економічного університету взяли участь у п'ятиденному тренінгу щодо підприємництва. Спікером заходів став професор Університету Ліон-2 (Франція) Бертран Тортельє. Він розповів про етапи планування та втілення проектів, а також дав поради, як комерціалізувати вже наявні ідеї.

Серед учасників заходів - студенти факультетів консалтингу і міжнародного бізнесу, фінансів, менеджменту та маркетингу, міжнародних відносин. Під час тренінгу вони працювали над розробкою власного бізнес-стартапу, який мали презентувати на фінальній зустрічі. Важливо, що студенти вчились розробці як комерційних, так і соціальних проектів.

“Харківські студенти представили якісні та креативні презентації. Одразу помітна мотивація студентів до саморозвитку, нових знань та вмінь. Сподіваюсь, їм вдасться реалізувати ідеї та досягти успіху”, - зазначив Бертран Тортельє.

Захід провели у межах Угоди про співпрацю між Харківським національним економічним університетом та Університетом Ліон-2 (Франція). Для студентів та викладачів вишу заняття проходили безкоштовно.

Нагадаємо, що у ЗНУ проходять безкоштовні тренінги щодо складання ЗНО. У них може взяти участь кожен охочий, попередньо зареєструвавшись на сайті вишу.