A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Як правильно написати резюме, пройти співбесіду та потрапити на безкоштовне навчання або стажування у престижній компанії - в Україні тривають Дні кар’єри ЄС

Опубліковано 06 березня 2019 року о 14:13

На базі українських вишів тривають Дні кар'єри ЄС. Взяти участь у них запрошують молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державної служби, а також тих, хто хоче більше дізнатися про переваги євроінтеграції. Планується, що заходи проведуть у 15 містах різних регіонів країни.

Дні кар'єри ЄС триватимуть до 27 вересня 2019 року.

Спікерами зустрічей стануть фахівці комерційних компаній, інформаційних центрів Євросоюзу, учасники євроклубів та молодіжних представництв. Вони поділяться успішним досвідом участі у програмах ЄС, які дозволили їм пройти безкоштовне стажування або навчання за кордоном.

Крім того, молодь отримає поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме та проходження співбесід.

Інформація про дати проведення зустрічей, а також список компаній-учасниць є за посиланням: https://euroquiz.org.ua/career-days.

Заходи проводяться в межах проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні» за ініціативи Представництва Європейського Союзу в Україні та виконується ГО «Фундація «Відкрите суспільство». Партнерами проекту є Міністерство  освіти та науки та Міністерство молоді та спорту.

Нагадаємо, що Представництво Європейського союзу в Україні також проводить Євровікторину.