A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Як отримати вакансію або пройти стажування у престижній компанії: у ВНТУ провели “Ярмарок кар'єри”

Опубліковано 29 березня 2019 року о 11:37

У Вінницькому національному технічному університеті організували та провели традиційний “Ярмарок кар'єри”, учасниками якого цьогоріч стали майже 400 студентів та випускників. Під час заходів вони могли дізнатися про актуальні вакансії, пройти коротку співбесіду або подати заявку на стажування.

“Відвідати захід корисно не тільки випускникам, а й студентам початкових курсів. Адже тут вони мають можливість особисто поспілкуватися з роботодавцями, з'ясувати, у яких сферах потрібно надолужити знання”, - зазначив ректор ВНТУ Володимир Грабко.

На “Ярмарку кар'єри” інформацію про себе представили майже 20 українських та іноземних компаній. Вони проводили презентації, розповідали студентам про напрями та особливості роботи, можливості професійного росту, корисні знання і навички, які потрібні фахівцям-початківцям. Крім того, учасники могли пройти експрес-співбесіду з менеджером компанії, яка зацікавила, та у разі позитивної оцінки отримати запрошення на стажування.

Напередодні зустрічі студенти, які хочуть отримати практичний досвід роботи за фахом, могли також заповнити онлайн-резюме. Далі організатори поширювали їх серед роботодавців-учасників і вже під час Ярмарку вони могли поспілкуватися щодо вакансії.  

Захід такого формату проходить у виші вже вдесяте. Його організатором є студентська організація BEST Vinnytsia.

Нагадаємо, що у Хмельницькому завершився масштабний конкурс серед учнів профтехів.