A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Як користуватися новітніми технологіями та організувати навчання у формі гри: на Черкащині провели тренінг для учителів початкових класів

Опубліковано 21 березня 2019 року о 14:49

На Черкащині провели тренінг з використання новітніх технологій в освіті для учителів початкових класів. Їм розповіли, як правильно використовувати нове обладнання, опанувати сучасні навчальні методики, додавати в уроки елементи гри, формувати комфортне освітнє середовище тощо.

Спікерами заходу, зокрема, стали педагоги пілотних класів Нової української школи з Вінницької, Дніпропетровської, Кіровоградської та Черкаської областей.

Для учасників провели семінар щодо використання наборів “Шість цеглинок”, які використовують для навчання першачків. Приміром, дітям можна показувати різні кольорові комбінації цеглинок та просити відтворити побачене, тренуючи у такий спосіб пам'ять. Ще один варіант - гра в асоціації за кольорами та формами, які тренують зосередженість та дають досвід командної роботи.

Через інтерактивне спілкування тренери також розповіли про нові методики, які можуть підвищити якість навчання дітей і зробити уроки більш цікавими. Вони моделювали навчальні ситуації та разом з учасниками тренінгу знаходили креативні рішення щодо поставленої проблематики та завдань.

Нагадаємо, що на Київщині капітально відремонтували дитсадок, який зможуть відвідувати понад 200 дітей.