A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Як готувати фахівців з енергоефективності: відкрито реєстрацію на онлайн-конференцію

Опубліковано 02 лютого 2021 року о 16:44


Які існують програми з енергоефективності, яка особливість цієї сфери, чому для профільних фахівців потрібно розробляти окремі навчальні програми і що вони мають містити. Про це та інше йтиметься під час конференції «Мій вибір - енергоефективність: європейські освітні програми вже в Україні». Захід відбудеться в онлайн-форматі за участю представників Міністерства освіти і науки.

Спікерами конференції також стануть фахівці Міністерства розвитку громад та територій, Національного агентства кваліфікацій, бізнесу, громадських організацій та міжнародних компаній. Вони поділяться досвідом розроблення навчальних програм у галузі енергоефективності, розкажуть про потреби роботодавців у фахівцях сфери та представлять результати декількох профільних досліджень.

Дата: 4 лютого 2021 року

Початок: 11.00 (орієнтовна тривалість 2 год 30 хв)

Реєстрація за покликанням.

Стартова конференція проєкту «Програма популяризації та просування інноваційних навчальних програм з енергоефективності для студентів та спеціалістів у галузі енергоефективності» відбудеться в межах компоненту «Професійні кваліфікації у сфері енергоефективності» проєкту «Просування енергоефективності та імплементація Директиви ЄС з енергоефективності в Україні» (2020-2025 рр.), який реалізується в Україні компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням урядів Німеччини та Швейцарії.