A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Як ефективно працювати з сучасними зварювальними системами та обладнанням: педагоги 24 закладів профосвіти пройшли навчальні тренінги

Опубліковано 06 березня 2019 року о 18:08

Для майстрів виробничого навчання закладів профосвіти, де торік були відкриті навчально-практичні центри зварювальних технологій, провели безкоштовні профільні тренінги. Учасникам пояснили, як правильно працювати з обладнанням й у такий спосіб продовжити термін його використання. Загалом у заходах взяли участь педагоги з 24 закладів профосвіти України.

У межах семінару досвідчені фахівці-практики розповіли про технічну характеристику обладнання, а також надали теоретичні матеріали, які потім можна використовувати під час занять. Вони, зокрема, розповіли, як налаштовувати, обслуговувати та використовувати сучасні зварювальні мультисистеми та обладнання плазмового різання.

Для відпрацювання навичок зварювання різних матеріалів та у різних зварювальних положеннях з майстрами провели практичні заняття.

Тренінги пройшли на базі Технологічного центру ТОВ «Фроніус Україна».

Довідково. Навчально-практичні центри - це лабораторії, які створюють на базі закладів профосвіти, де учні працюють з сучасною технікою та матеріалами. Наразі в Україні вже відкрито 185 таких центрів.

Нагадаємо, що МОН запрошує представників учнівського самоврядування закладів профосвіти на відкриту дискусію.