A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Вступ до магістратури 2022: учасники, які не мали змоги скласти МКТ/МТНК основної та додаткової сесій, можуть зареєструватися на спеціальну

Опубліковано 07 вересня 2022 року о 18:20


З 7 до 11 вересня вступники, які не мали змоги взяти участь в основній та додатковій сесіях тестування до магістратури, можуть подати заяву для участі в додатковій сесії до того регіонального центру оцінювання якості освіти, на території якого розміщено заклад освіти, що зареєстрував вступника на основну сесію. У заяві обов’язково потрібно вказати місто, у якому учасник хоче скласти випробування.

Регіональний центр оцінювання якості освіти здійснює розгляд поданих заяв щодо участі в спеціальній сесії МКТ/МТНК у період із 12 до 16 вересня.

У кабінетах учасників, яким надано можливість узяти участь у спеціальній сесії МКТ/МТНК, не пізніше ніж за три календарні дні до проведення вступного випробування буде розміщено запрошення для участі у спеціальній сесії.

Вступники, які не змогли зареєструватися для участі в основній сесії МТНК/МКТ, матимуть змогу 19 вересня зареєструватися для участі в спеціальній сесії МТНК/МКТ.

Нагадаємо, завершився другий етап підтвердження участі у спеціальній сесії НМТ.