A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Визначитися з професією, вміти вирішувати конфлікти та стати більш товариським - психологи УДПУ розпочали онлайн-тренінги серед молоді

Опубліковано 13 квітня 2020 року о 14:22

Фахівці та студенти-психологи Уманського державного педагогічного університету ім. П. Тичини почали проводити онлайн-тренінги для тих, хто хоче визначитися з майбутньою професією чи краще розуміти власні емоції. Записатися на тренінг можуть студенти, зокрема ті, що мають особливі освітні потреби, вступники та їхні батьки.

В онлайн-режимі представники вишу проводять безкоштовні консультації та діагностичні тести. Для студентів організовують різноманітні тренінги та воркшопи: адаптаційні, з особистісного розвитку, професійного вдосконалення тощо.

Для студентів із особливими освітніми потребами вже провели тренінги на формування комунікативних навичок, впевненості у собі, вирішення конфліктних ситуацій, подолання страхів і пізнання власних емоцій.

Крім того, батьки вступників можуть пройти практико-орієнтовані семінари, індивідуальні консультації щодо вибору майбутньої професії їхніх дітей.

Для запису на консультацію необхідно звернутися за телефоном: 063 82 82 606 або 097 79 42 341.

Нагадаємо, що у СумДУ стартував проєкт “Віртуальний клас”.