A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Визначено переможців 4-го Чемпіонату України серед юнаків з лижного туризму

Опубліковано 13 березня 2023 року о 11:10


Розпочалася календарна весна зимовими змаганнями. З 1 до 4 березня 2023 року на Івано-Франківщині, у мальовничому селі Яблуниця, Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді спільно з Івано-Франківським обласним державним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді та Федерацією спортивного туризму України провели 4-й Чемпіонат України серед юнаків з лижного туризму.

У змаганнях узяли участь представники Волинської, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Рівненської, Сумської та Чернівецької областей – 40 юних туристів-лижників.

Змагання проводилися на дистанціях «Смуга перешкод», «Лижний маршрут» та «Естафета». І на короткій дистанції «Смуга перешкод», і на довгій дистанції «Лижний маршрут» всі команди показали майстерність, характер та прагнення до перемоги. Боротьба була напруженою. Переможцем обидва дні стала команда Івано-Франківської області, двічі на другому місці – команда з Волині, третє місце на обох дистанціях виборола команда Чернівецької області.

Третій вид програми – «Естафета» був досить динамічним та видовищним. Переможцем на цій дистанції знову стали господарі – команда Івано-Франківської області, друге місце посіла команда Чернівецької області, лижники з Волині – третє місце.

У загальному заліку Чемпіонату місця розподілилися таким чином:

  • 1 місце – команда Івано-Франківської області.
  • 2 місце – команда Волинської області.
  • 3 місце – команда Чернівецької області.

Вітаємо переможців та призерів!