A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Винахідників та інноваторів запрошують на конкурс InnoDnipro, де на фінансування проектів передбачено півмільйона гривень

Опубліковано 10 квітня 2018 року о 16:39

До 30 квітня триває прийом заявок на конкурс проектів та стартапів InnoDnipro, де переможець отримає грошову винагороду. Учасникам пропонують використати ці кошти для реалізації конкурсного проекту або презентації напрацювань на виставках, конференціях тощо. Пропозиція зацікавить винахідників, які мають цікаву ідею щодо освоєння нових технологій.

У конкурсі може брати участь кожен, хто має напрацювання у інноваційних галузях науки або виробництва. Важливо, щоб запропоновані розробки були перспективними для міста або країни в цілому. Загальний бюджет конкурсу становить близько півмільйона гривень.Переможці отримають винагороду відповідно до бюджету, вказаного під час подачі проекту.

Перевага надаватиметься дослідникам, які вже мають оформлений проект з визначеним кошторисом та розумінням, як саме можна реалізувати задум. Крім того, учасники, які вже зробили перші кроки для втілення ідеї матимуть більше шансів на перемогу в проекті.

Наразі вже сформований перелік фахового журі, до якого увійшли 53 учасники - представники бізнесу, управлінці, науковці та інженери.

Організатором конкурсу є Дніпровська міська рада.

Докладніше про пріоритетні напрями досліджень, вимоги до проектних робіт, а також календар конкурсу за посиланням.