A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Викладачі та студенти УІПА отримали грант для реалізації проекту з креативного підприємництва

Опубліковано 27 листопада 2018 року о 09:28

На базі факультету економічних, управлінських та освітніх технологій Української інженерно-педагогічної академії працюватимуть над проектом з креативного підприємництва “Creating Creative Enterpreneus”. Це стало можливим завдяки перемозі у конкурсі “Creative Spark”, у якому дослідники українського вишу брали участь разом з University of Bedfordshire (Велика Британія).

Проект передбачає навчання креативному підприємництву, безкоштовні онлайн-курси з підприємництва, а також участь у пітчингу бізнес-ідей тощо. Учасниками проекту стануть студенти та викладачі, що мріють про розвиток власної справи в креативних індустріях.

У межах проекту фахівці британського університету відвідають УІПА та розкажуть про свій досвід.

Довідково.

Creative Spark – це ініціатива, спрямована на підтримку міжнародних університетських та інституційних партнерств для розвитку підприємницьких навичок та креативної економіки.

Цьогоріч програма Creative Spark підтримала 35 міжнародних партнерських проектів між навчальними закладами та неурядовими організаціями в секторі креативних індустрій у партнерстві з вишами Великої Британії. Одним із 8-ми переможців з України став спільний проект Української інженерно-педагогічної академії та University of Bedfordshire (Велика Британія).