A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Вихованці та педагоги Донеччини – переможці Всеукраїнської акції «День юного натураліста»

Опубліковано 23 лютого 2021 року о 12:09


Вихованці та педагогічний колектив Донецького обласного еколого-натуралістичного центру посіли перше місце за підсумками конкурсу звітів учасників Всеукраїнської акції «День юного натураліста». Їх нагороджено грамотами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти та науки України.

На розгляд оргкомітету надіслано звіти щодо природоохоронної діяльності, проведеної за 2020 рік, від закладів позашкільної та загальної середньої освіти регіонів України: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Херсонської, Чернігівської, Чернівецької, Черкаської областей.

Щорічна Всеукраїнська акція «День юного натураліста» проводиться з метою активізації роботи з учнівською та студентською молоддю щодо формування екологічної культури, залучення до практичної природоохоронної діяльності та інших біологічних напрямів, підвищення ефективності навчально-дослідницької роботи вихованців, учнів та студентів на навчально-дослідних земельних ділянках.

Нагадаємо, Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет і президент Міжнародної асоціації позашкільної освіти Олена Биковська підписали Меморандум про співпрацю та взаємодію між МОН та МАПО.