A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Відзначено переможців і лауреатів всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»

Опубліковано 13 жовтня 2021 року о 13:58


Сьогодні, 13 жовтня 2021 року, відбулась зустріч Сергія Шкарлета з переможцями та лауреатами всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021».

«Від щирого серця хочу подякувати педагогам, які відіграють вирішальну роль у розвитку дітей та суспільства. Освітяни України впевнено крокують до нових висот, демонструючи професійність та прагнення змінювати на краще своє життя й долю Батьківщини», – зазначив Сергій Шкарлет у своєму телеграм-каналі.

Міністр вручив переможцям пам’ятні призи, а лауреатам – Почесні грамоти Кабінету Міністрів та Верховної Ради України.

Кращий досвід учасників конкурсу «Учитель року – 2021» було представлено на Всеукраїнській школі майстерності «Педагогічний стартап», яка проходила протягом вересня в онлайн-режимі. 

Нагадаємо, що з 11 жовтня 2021 року розпочато реєстрацію на всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2022» за номінаціями «Біологія», «Інформатика», «Мистецтво» та «Основи правознавства». Зареєструватися можна до 31 жовтня 2021 року на офіційній сторінці конкурсу за покликанням.

Зазначимо, у 2022 році переможці всеукраїнського конкурсу «Учитель року» отримуватимуть удвічі збільшену премію в розмірі 65 тис. гривень, а лауреати, які посядуть 2 та 3 місця, – премії в розмірі 58,5 тис. гривень та 52 тисячі грн відповідно.

Також участь у відзначенні переможців і лауреатів взяли партнери – компанія освітніх технологій HUMAN, яку представляв директор з комунікацій Пилип Штеренталь, а також видавництво «Ранок», яке представляла бренд-менеджер Анастасія Апенько.

Нагадаємо, в Україні відбувся наймасовіший урок у прямому ефірі.