A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Відкрито реєстрацію на нові лекції Міжнародної освітньої ініціативи «Ukraine Global Faculty»

Опубліковано 09 лютого 2023 року о 10:55


Міжнародна освітня ініціатива «Ukraine Global Faculty» пропонує викладачам, аспірантам та студентам ознайомитися із новими лекторами та їхніми лекціями, на які вже відкрито реєстрацію.

ANNE KRUEGER – почесна професорка Стенфордського університету, перша заступниця директора розпорядника МВФ у 2001-2006 рр., головна економістка Світового банку (1982-1986), старша професорка-науковиця з міжнародної економіки, Школи передових міжнародних досліджень, Університету Джонса Хопкінса, старша наукова співробітниця Національного бюро економічних досліджень. 

  • З переліком тем лекцій Anne Krueger можна ознайомитися тут. 

J. SCOTT CHRISTIANSON – професор, директор Центру підприємництва та інновацій у Труласьк бізнес-коледжі Університету Міссурі. Основна сфера досліджень та інтересів – вплив нових технологій на суспільство та геополітику. Визнаний лідер у застосуванні нових технологій в освітніх програмах. 

  • З переліком тем лекцій професора, які викладатимуть у межах UGF, можна ознайомитися тут. 

Dr. SURJA DATTA – старший викладач стратегії та інновацій бізнес-школи університету Оксфорд Брукс (Великобританія). Сфера досліджень охоплює історію бізнесу, інновації та стратегію. Є автором багатьох книжок, а його остання книга «Strategic Optionality: Pathways Through Disruptive Uncertainty» пропонує свіжий погляд на стратегію, який базується на ідеї «стратегічних опцій». 

  • З переліком тем лекцій доктора Суржі Датта, які викладатимуть у межах UGF, можна ознайомитися тут. 

OLGA DUDCHENKO – наукова співробітниця Медичного коледжу Бейлора та Університету Райса (США), українська науковиця входить до рейтингу інноваторів «35 до 35» за версією журналу MIT Technology Review Массачусетського технологічного інституту. 

  • З переліком тем лекцій Olga Dudchenko можна ознайомитися тут. 

EMILIA JAMROZIAK – професорка середньовічної історії релігій в Університеті Лідса (Великобританія). 

  • З переліком тем лекцій Emilia Jamroziak можна ознайомитися тут. 

SONJA HERRES-PAWLIS – завідувачка кафедри біонеорганічної хімії Інституту неорганічної хімії, Рейнсько-Вестфальський технічний університет Аахена (Німеччина). 

  • З переліком тем лекцій Sonija Herres-Pawlis можна ознайомитися тут.

Телеграм-канал та FB сторінка Ukraine Global Faculty. Тут новини і анонси. Приєднуйтесь!