A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Відбувся семінар щодо особливостей організації уроків фізичної культури з використанням цифрових інструментів

Опубліковано 20 травня 2022 року о 18:05


Учора, 19 травня 2022 року, відбувся семінар на тему «Організація освітнього процесу з використанням цифрових інструментів». До освітнього заходу долучилися 4380 фахівців освітньої галузі «Фізична культура».

Учителі фізичної культури ознайомилися з новітніми цифровими інструментами для проведення онлайн-уроків, зокрема з ефективними рішеннями Google для оптимізації освітнього процесу, платформами та застосунками для організації дистанційного навчання в умовах війни. Увагу приділили особливостям розвитку цифрової компетентності фахівців з фізичної культури та спорту в кризових умовах.

Спікери семінару:

  • Антоніна Букач, директорка ТОВ «Академія цифрового розвитку», Google for Education Certified Trainer;
  • Гущина Наталія Іванівна, доцентка кафедри відкритих освітніх систем та ІКТ, кандидатка педагогічних наук ДЗВО «Університет менеджменту освіти»;
  • Косик Вікторія Миколаївна, директорка Центру освітнього консультування, ст. викладачка кафедри природничо-математичної освіти та технологій Інституту післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка.

Запис семінару доступний за посиланням на сайті та YouTube-каналі.

Організаторами семінару є МОН, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН, ГО «ЮкрейнЕктів», ТОВ «Академія цифрового розвитку».

Нагадаємо, відбувся Всеукраїнський семінар-практикум щодо реалізації компетентнісного підходу на онлайн-уроках фізичної культури.