A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Відбувся семінар-практикум «Мотиваційні стратегії для дистанційних уроків фізичної культури»

Опубліковано 05 травня 2022 року о 17:35


Учора, 4 травня 2022 року, у межах проєкту «Перемагаємо разом» відбувся Всеукраїнський семінар-практикум «Мотиваційні стратегії для дистанційних уроків фізичної культури» від програми «Активні парки» та спортивних федерацій.

Телеведучий і лідер руху «Джуніор» Олександр Педан поділився з учасниками власним досвідом виступів перед відеокамерою та комунікації з дітьми. Практичні поради допоможуть вчителям комфортно почувати себе під час проведення онлайн-уроків.

Крім того, фахівці Комітету з фізичного виховання та спорту МОН презентували вчителям чат-бот з актуальною інформацією про фізичне виховання, фізкультурно-оздоровчі та спортивні заходи, новини та цікаві події. Вони також розповіли про умови участі у Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході для школярів «Challenge in Active Park», який реалізується в межах програми Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна».

Директор Всеукраїнського центру здоров’я населення «Спорт для всіх» Андрій Ребрина познайомив учасників семінару з особливостями використання онлайн-ресурсів «Активні парки» в освітньому процесі. Методичний супровід семінару забезпечили фахівці ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Нагадаємо, у проєкту психологічної підтримки «Поруч» з’явився новий напрям – відновлення через спорт.