A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Відбувся інтелектуально-творчий конкурс на тему «(Р)еволюційний план для прогресу України та людства»

Опубліковано 09 березня 2021 року о 16:25


Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Студентська республіка» за підтримки Міністерства освіти і науки України провела інтелектуально-творчий конкурс серед активістів та всіх охочих «ХІІІ Зимова студреспубліка» (ЗиСР-XIII) на тему «(Р)еволюційний план для прогресу України та людства». Захід тривав із 26 лютого до 1 березня 2021 року на Буковині (ГК «Гірський світанок», ГТК «Мигово», с. Мигове, Вижницький р-н, Чернівецька обл.).

Щоб стати учасником заходу, потрібно було пройти конкурсний відбір.

Умовою самої гри була необхідність вироблення змістовно потужних альтернативних рішень та різноманітних прогресистських позицій учасників. Експерти-гравці безпосередньо були задіяні в процесах: працювали над позиціями, співвідносилися з ними, а також для повноцінного занурення в гру проводили факультативи.

Наприкінці гри виявилося, що для виходу з глобальної суперкризи необхідне тісне поєднання зусиль інтелектуалів та активістів задля масштабної соціально-політичної творчості та позамейнстримних рішень.

Переможцями «ХІІІ Зимової Студреспубліки» (без присудження І місця) стали: 

  • Артем Ніколенко, II місце (Полтавська обл./м. Київ);
  • Олександра Гурник, III місце (Київська обл.).

Переможці були нагороджені «червоними» дипломами з відзнакою, подарунками та книгами від партнерів ЗиСР, сертифікатами на участь у фіналі ХХІІІ Студреспубліки-2021.