A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Відбувся фінал Всеукраїнської учнівської ХХІ Інтернет-олімпіади з фізики

Опубліковано 18 січня 2022 року о 14:58


Фінальний етап Всеукраїнської учнівської ХХІ Інтернет-олімпіади з фізики проходив з 11 по 13 січня 2022 року на базі Херсонського фізико-технічного ліцею в очному режимі.

У першому (заочному) етапі взяли участь 385 учнів 9-11 класів, до другого етапу було запрошено 49 учасників із 12 регіонів України, у фінальних змаганнях взяли участь 37 учнів.

Дипломами І ступеня нагороджено троє учасників, 5 школярів отримали дипломи ІІ ступеня та 10 учасників отримали дипломи ІІІ ступеня за результатами змагань.

Колектив ліцею розробив авторську систему проведення олімпіади: шифрування робіт учасників першого етапу відбулося автоматично (без втручання членів оргкомітету та журі), а під час перевірки завдань використовувалася формалізована система критеріїв якості виконання.

До складу журі увійшли знані науковці, учителі та методисти, заслужені вчителі України, переможці Міжнародної олімпіади з фізики минулих років та їхні наставники. Очолював журі Заслужений вчитель України, кавалер ордену «За Заслуги», завідувач методичним об’єднанням учителів фізики Херсонського фізико-технічного ліцею Максим Пашко.

Нагадаємо, 11 січня 2022 року було нагороджено переможців Конкурсу наукових і мистецьких робіт імені Володимира Маняка та Лідії Коваленко.