A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Відбулося ЗНО з фізики

Опубліковано 07 червня 2021 року о 17:46


Сьогодні, 7 червня, відбулось тестування основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року з фізики. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Участь у тестуванні з фізики взяли 23 570 осіб, що становить 73,5% від загальної кількості зареєстрованих.

2 учасники ЗНО не були допущені до пунктів тестування. Дотримання процедури тестування контролювали 16 громадських спостерігачів.

Найбільше учасників тестування з фізики – 78,93% зареєстрованих – було зафіксовано у Вінницькій області, найменше – 48,01% – у Чернівецькій області. 

Із завданнями сертифікаційної роботи можна ознайомитися в розділі «ЗНО-2021. Фізика». Завтра на цій самій сторінці буде розміщено правильні відповіді до тесту.

Результати  зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації з фізики буде розміщено на інформаційних сторінках 18 червня.

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання з фізики через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. Для цього необхідно впродовж 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву. Докладніше про умови участі в додатковій сесії — у відповідному розділі.

10 червня відбудеться ЗНО з біології.

Нагадаємо, завершилась реєстрація вступників, які планують складати єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра.