A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Відбулася Всеукраїнська патріотична гра-вікторина «Відун»

Опубліковано 08 квітня 2022 року о 14:00


Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства та туризму учнівської молоді МОН з 29 березня по 4 квітня 2022 року провів у онлайн-режимі Всеукраїнську патріотичну гру-вікторину «Відун» на тему «Воїни: історія українського війська».

«Відун» – один із видів змагань гри «Сокіл» («Джура»), що має на меті перевірити знання учнів з історії України.

До участі у грі-вікторині були запрошені курені та рої Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Гру організовано  у співпраці з членом Головного штабу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» Володимиром Половським і викладачем історії Ліцею імені Миколи Сабата Івано-Франківської міської ради.

Ліміт учасників у 2 тисячі осіб був досягнутий за три дні до оголошеного терміну завершення гри-вікторини. Найбільш активними були учасники Одеської, Дніпропетровської, Закарпатської та Київської областей.

З огляду на те, що гра-вікторина викликала велику зацікавленість роїв, вчителів і дітей, Центр вирішив продовжити цей цикл. Наразі не виникає сумнівів щодо того, що історію потрібно знати, аби не допустити її повторення.

Слідкуйте за повідомленнями Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства та туризму учнівської молоді на Facebook-сторінці.

Нагадаємо, у наймасштабнішому уроці фізкультури взяли участь близько 100 тисяч школярів.