A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Відбулася робоча зустріч з керівниками та заступниками керівників ЗЗСО-учасників інноваційного освітнього проєкту Всеукраїнського рівня

Опубліковано 23 жовтня 2021 року о 14:35


22 жовтня 2021 року відбулася чергова робоча зустріч з керівниками та заступниками керівників ЗЗСО-учасників інноваційного освітнього проєкту Всеукраїнського рівня за темою «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти».

У заході взяли участь представники Міністерства науки і освіти, Інституту модернізації змісту освіти, Команди підтримки реформ МОН та представники Обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти.

Мета зустрічі – презентація підходів до системи оцінювання, проєкту свідоцтва досягнень учнів 5 класів і критеріїв з оцінювання. Учасники зустрічі отримали інформаційний документ, який відображає вищезазначені проєкти свідоцтв та пояснювальну записку до них.

Очікується, що впродовж наступного тижня педагоги зможуть надіслати пропозиції, коментарі та зауваження щодо змісту та структури цих документів. Завдяки зворотному зв’язку МОН зможе розробити фінальну версію Свідоцтва досягнень, яку педагоги пілотних класів будуть використовувати у поточному навчальному році.

Крім основної теми координатори проєкту наголосили на важливих питаннях – готовності змін до нормативного врегулювання нарахування стимулюючих надбавок для педагогів, а також внесенні змін до наказу про поділ на групи. Очікується, що найближчим часом МОН зможе оприлюднити оновлені документи.

Нагадаємо, відбувся круглий стіл «Особливості здійснення освіти з міжнародного гуманітарного права та прав людини в умовах збройного конфлікту на території України».