A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Вакцинація серед освітян: МОН постійно оновлює статистику щеплень

Опубліковано 07 жовтня 2021 року о 19:08


Заступниця Міністра освіти і науки Віра Рогова розповіла про оновлену статистику щеплень серед освітян.

“За оперативною інформацією місцевих органів управління освітою, в країні вакциновано понад 536 тис. працівників закладів загальної середньої освіти (за тиждень – на 34,9 тис. більше), з них: 345,2 тис. (53,6%) отримали повний цикл вакцинації та 191 тис. (29,7 %) – неповний цикл; не вакциновані – 107,7 тис. (16,7%)”, – зазначила Віра Рогова.

У 18 областях та м. Київ повний та неповний курс вакцинації отримали понад 80% працівників шкіл. 

За словами заступниці Міністра освіти і науки, найбільше вакциновано працівників закладів загальної середньої освіти у Миколаївській (98,1% – повний та неповний курс), Харківській (90,9%) та Луганській (90%) областях. 

Найбільше працівників шкіл вакциновано протягом тижня у Львівській області – 21,8% (повний та неповний курс), Дніпропетровській області – 19%, Херсонській області – 9% та Івано-Франківській області – 8,5%. 

Показники щеплень від COVID-19 у Херсонській та Рівненській областях залишаються найнижчими, зокрема у Херсонській області вакциновано 70% (повний та неповний курс) працівників закладів загальної середньої освіти, у Рівненській – 73,9% (повний та неповний курс) працівників шкіл.

Нагадаємо, Міністерство освіти і науки доповнило 4-ма програмами перелік рекомендованих закладам загальної середньої освіти модельних навчальних програм для Нової української школи.